Advies en Begeleiding bij uw aankoop

De hoogste drempel voor mensen die een tweede huis in Griekenland willen kopen, is het aankoopproces. U heeft waarschijnlijk dezelfde vragen en zorgen als iedereen:

  • Ziet het huis er wel net zo goed uit als op de foto’s?
  • Doe ik wel zaken met een betrouwbare partij?
  • Kom ik straks niet voor lelijke verrassingen te staan?

Stuk voor stuk gegronde zorgen. In Griekenland werkt het aankopen van grond of een woning totaal anders dan in Nederland. Er zijn veel valkuilen waar u niet in wilt trappen, en helaas zijn er makelaars actief die niet altijd het beste voor hebben met hun klanten. Veel mensen worden onvolledig of verkeerd geïnformeerd, wat leidt tot een hoop ellende.

Wij weten er alles van: wij hebben zelf ook een huis gekocht in Griekenland.

Onze eigen ervaringen komen uitstekend van pas wanneer we onze klanten begeleiden bij hun aankoop. Zelf zijn we in verschillende valkuilen gestapt. Wij zorgen ervoor dat jullie ze allemaal vermijden.

Meer over ons →

Onze begeleiding bestaat uit 2 delen:

  • Advies en begeleiding in Nederland
  • Advies en begeleiding ter plekke, in Griekenland

Wij werken samen met de Duits-Griekse makelaar Thomas Ertl, die al 20 jaar op de Peloponnesos woont en werkt. Hij heeft het langst bestaande en erkende makelaarskantoor in die regio, Greco Immobilien.

Waar het onze taak is om ervoor te zorgen dat jullie goed voorbereid op het vliegtuig naar Griekenland stappen, is het zijn taak om ervoor te zorgen dat jullie ter plekke alle informatie krijgen om goede keuzes te maken. En het aankoopproces met Duitse degelijkheid en betrouwbaarheid te begeleiden.

Meer over Thomas Ertl →

Kies voor ons, en jullie kiezen voor zekerheid

Maar het begint met vertrouwen. Als jullie geïnteresseerd zijn in ons aanbod, maken we daarom allereerst een afspraak om kennis te maken en uw wensen te bespreken.

Vrijblijvend sparren over uw Griekse plannen?

IMG_3517Wij bieden u een gratis oriënterend gesprek, waarin we ruim de tijd nemen om al uw vragen te beantwoorden.

We kunnen persoonlijk afspreken óf telefonisch. U bepaalt.

Rene en Janny Schwarte

+31 (0)229 85 22 97
+31 (0)6 2398 3041
info@tweedehuisingriekenland.nl