Over ons

Wij zijn Rene en Janny Schwarte, ervaringsdeskundigen in het kopen én bouwen van een tweede huis in Griekenland.

Ons avontuur ligt inmiddels alweer 10 jaar achter ons. Wat ons het meest is bijgebleven is: hoe belangrijk het is dat je met een betrouwbare partij zakendoet. Wij dáchten die partij gevonden te hebben, maar we zaten ernaast.

Hoe mooi ons huis in Griekenland uiteindelijk ook was, en hoezeer we ook hebben genoten van de tijd die we daar hebben doorgebracht, het ging gepaard met een hoop frustratie en extra kosten. Zowel tijdens de bouw, als bij het verkopen van onze woning in Griekenland.

Inmiddels is Rene gespecialiseerd in Grieks vastgoed. Onze professionaliteit én ervaringsdeskundigheid zetten we graag in om jullie droom van een tweede huis in Griekenland te verwerkelijken – zónder in de valkuilen te trappen die wij zijn tegengekomen.

Wanneer jullie in ons aanbod jullie droomkavel of –huis tegenkomen, en jullie zetten de stap om een eigen huis in Griekenland te realiseren, kunnen jullie altijd rekenen op ons advies en onze begeleiding. Dat betekent dat jullie altijd mogen bellen en/of e-mailen. We reageren direct.

Wij zijn jullie aanspreekpunt in Nederland. In Griekenland worden jullie begeleid door onze samenwerkingspartner Thomas Ertl. Deze Grieks-Duitse makelaar werkt al 20 jaar op de Peloponnesos, en heeft het langst erkende makelaarskantoor in die regio: Greco Properties Immobilien. Wij kennen Thomas persoonlijk, zijn zelfs al jarenlang vrienden, en weten dat hij jullie daar net zo goed helpt als wij jullie hier.

Meer over Thomas Ertl…

Samen met Thomas zorgen wij ervoor dat de aankoop en eventuele bouw van jullie Griekse woning soepel en zo zorgeloos mogelijk verloopt. Dat is onze belofte, en daar mogen jullie ons op afrekenen.

Vrijblijvend sparren over uw Griekse plannen?

IMG_3517Wij bieden u een gratis oriënterend gesprek, waarin we ruim de tijd nemen om al uw vragen te beantwoorden.

We kunnen persoonlijk afspreken óf telefonisch. U bepaalt.

Rene en Janny Schwarte

+31 (0)229 85 22 97
+31 (0)6 2398 3041
info@tweedehuisingriekenland.nl