Koroni, Peloponnesos

€ 140.000,-
Gegevens van het object

Koroni, Peloponnesos

€ 140.000,-
Overige kenmerken
  • Grondstuk 7169 m²
  • Zeezicht
Waarom juist dít kopen?

Arethusa Plot, Koroni

Deze kavel heeft een oppervlak van 7.169 m2 en ligt bij het vissersplaatsje Koroni in de Peloponnesos. Vanaf het grondstuk heeft u een geweldig uitzicht over de blauwe zee en het plaatsje Koroni zelf.

Koroni is een gezellig, historisch stadje aan de kust met aan de haven de terrasjes, taverna’s en restaurants voor een heerlijke Griekse maaltijd. Achter de boulevard vindt u de kleine straatjes met zijn diversiteit aan winkeltjes. In Koroni ligt tegen de berg het oude 13e eeuws Venetiaanse kasteel met daarbij het klooster van Agios Ioannis de Doper. In de buurt van het plaatsje heeft u verschillende mooie stranden.

Arethusa, Koroni Huis kopen Griekenland1
Arethusa, Koroni Huis kopen Griekenland4
Arethusa, Koroni Huis kopen Griekenland2
Arethusa, Koroni Huis kopen Griekenland3

Kavel kopen Griekenland: TweedeHuisInGriekenland.nl


Voor de volledigheid en de juistheid van de vermelde gegevens en de aan ons ter beschikking gestelde stukken en verstrekte inlichtingen kunnen wij ondanks een zorgvuldige verwerking geen verantwoording nemen.
Wij maken u attent op de Griekse berekening van de m² bij het woonoppervlak, vermeld worden steeds bruto-maten, dwz de buitenmaten.
Tussentijdse verkoop en prijswijzigingen voorbehouden
Onze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Genoemde prijs is exclusief kosten koper, provisie e.d.
Energie Prestatie Certificaat niet aanwezig, Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης ΠΕΑ σύμφωνα με το νόμο 3661/2008 δεν υπάρχει.