Koroni, Peloponnesos

€ 140.000,-
Gegevens van het object

Koroni, Peloponnesos

€ 140.000,-
Overige kenmerken
  • Grondstuk 7169 m²
  • Zeezicht
Waarom juist dít kopen?

Arethusa Plot, Koroni

Deze kavel heeft een oppervlak van 7.169 m2 en ligt bij het vissersplaatsje Koroni in de Peloponnesos. Vanaf het grondstuk heeft u een geweldig uitzicht over de blauwe zee en het plaatsje Koroni zelf.

Koroni is een gezellig, historisch stadje aan de kust met aan de haven de terrasjes, taverna’s en restaurants voor een heerlijke Griekse maaltijd. Achter de boulevard vindt u de kleine straatjes met zijn diversiteit aan winkeltjes. In Koroni ligt tegen de berg het oude 13e eeuws Venetiaanse kasteel met daarbij het klooster van Agios Ioannis de Doper. In de buurt van het plaatsje heeft u verschillende mooie stranden.

Arethusa, Koroni Huis kopen Griekenland1
Arethusa, Koroni Huis kopen Griekenland4
Arethusa, Koroni Huis kopen Griekenland2
Arethusa, Koroni Huis kopen Griekenland3

Kavel kopen Griekenland: TweedeHuisInGriekenland.nl

Vrijblijvend in gesprek over jullie huis in Griekenland?
Een huis in Griekenland kopen doet niemand zomaar. Daar gaat een lang proces van nadenken en overwegen aan vooraf. Jullie praten er natuurlijk veel over met elkaar en/of jullie naasten. Maar hebben jullie al eens gespard met een expert?

Wij bieden jullie een gratis, vrijblijvend gesprek aan over jullie Griekse plannen. Al jullie vragen kunnen jullie aan ons stellen, al jullie zorgen aan ons kwijt. Wij beloven jullie eerlijk en vrijblijvend advies, wat jullie daarna ook beslissen!

Stuur ons een e-mail of bel:

Rene & Janny Schwarte

Contactpersoon voor Nederland en België
Specialist in Onroerend Goed met jarenlange ervaring in Griekenland, Oostenrijk en Duitsland.


T: +31623983041
E: info@tweedehuisingriekenland.nl
Contactpersoon voor Nederland en België. Specialist in Onroerend Goed met jarenlange ervaring in Griekenland, Oostenrijk en Duitsland.
Lees meer »
Social
Contact

Voor de volledigheid en de juistheid van de vermelde gegevens en de aan ons ter beschikking gestelde stukken en verstrekte inlichtingen kunnen wij ondanks een zorgvuldige verwerking geen verantwoording nemen.
Wij maken u attent op de Griekse berekening van de m² bij het woonoppervlak, vermeld worden steeds bruto-maten, dwz de buitenmaten.
Tussentijdse verkoop en prijswijzigingen voorbehouden
Onze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Genoemde prijs is exclusief kosten koper, provisie e.d.
Energie Prestatie Certificaat niet aanwezig, Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης ΠΕΑ σύμφωνα με το νόμο 3661/2008 δεν υπάρχει.