Finikounda, Peloponnesos

€249.000,-
32
Gegevens van het object

Finikounda, Peloponnesos

€249.000,-
Overige kenmerken
  • 3 Slaapkamer(s)
  • 2 Badkamer(s)
  • Woonoppervlak 201 m²
  • Grondstuk 2397 m²
  • 1 Garage
  • Zeezicht
Waarom juist dít kopen?

House Anginares - Finikounda

Dit ruime landhuis (1995) met een totaal woonoppervlak van 153 m2 staat op een perceel van 2.397 m2 met een olijfboomgaard op een toplocatie bij de baai van Finikounda. Het plaatsje Finikounda ligt op een kleine 4,5 km afstand. Het huis verkeerd in uitstekende staat. In de omheinde tuin heeft u veel privacy en kunt u genieten van prachtige subtropische planten. Op loopafstand bevindt zich een typisch Griekse familie taverne en het heerlijke zandstrand ‘Mavrovouni’ ligt op nog geen 5 minuten rijden.

Huis kopen Peloponnesos met tuin 2
Huis kopen Peloponnesos met tuin
Huis kopen Peloponnesos van ver
Huis kopen Peloponnesos Palmen
Huis kopen Peloponnesos Huisaanzicht
Huis kopen Peloponnesos
Huis kopen Finikounda Uitzicht
Huis kopen Finikounda Vooraanzicht
Huis kopen Finikounda Balkon
Huis kopen Finikounda Bloemen
Huis kopen Finikounda buiten
Huis kopen Finikounda Uitzicht
Huis kopen Finikounda Buiten
Huis kopen Finikounda Bloemen
Huis kopen Finikounda Tuin
Huis kopen Finikounda Eethoek
Huis kopen Finikounda Woonkamer 5
Huis kopen Finikounda Keuken
Huis kopen Finikounda Woonkamer
Huis kopen Finikounda Hal
Huis kopen Finikounda Woonkamer
Huis kopen Finikounda Hoofdslaapkamer
Huis kopen Finikounda Bedroom
Huis kopen Finikounda Badkamer
Huis kopen Finikounda Slaapkamer
Huis kopen Finikounda Veranda
Huis kopen Finikounda Woonkamer
Huis kopen Finikounda Keuken
Huis kopen Finikounda
Huis kopen Finikounda

De villa heeft 2 aparte verdiepingen, een mooie tuin, tuinhuisje voor opslag en een garage (kelder). De oppervlakte van het tuinhuisje en de garage is 47,9 m2. In de woning heeft u marmeren vloeren, deuren en ramen van aluminium, centrale verwarming met elektrische boiler en een watertank voor waterreserve.

De entree van de villa ligt op de bovenverdieping met twee mooie glazen deuren. Op deze verdieping vindt u de woonkamer met houtkachel en mooi houten plafond; keuken met elektrisch kookplaten, koelkast en magnetron en de eetkamer. Tevens heeft u hier twee slaapkamers met een badkamer. Vanaf het ruime balkon van 45 m2 groot (21 m2 overdekt) heeft u een prachtig uitzicht over de azuurblauwe zee. Het balkon ligt zowel aan de zuidkant en loopt door tot de westkant grenzend aan de eetkamer. De oppervlakte van deze verdieping is 90,5 m2.
De benedenverdieping heeft een woonkamer met open keuken, een slaapkamer en badkamer. Deze verdieping heeft een oppervlakte van 62,5 m2. In de mooie aangrenzende tuin heeft u ook een overdekt gedeelte waar u heerlijk kunt zitten.
De kelder van de woning wordt als garage en als opslag gebruikt.

Vrijblijvend in gesprek over jullie huis in Griekenland?
Een huis in Griekenland kopen doet niemand zomaar. Daar gaat een lang proces van nadenken en overwegen aan vooraf. Jullie praten er natuurlijk veel over met elkaar en/of jullie naasten. Maar hebben jullie al eens gespard met een expert?

Wij bieden jullie een gratis, vrijblijvend gesprek aan over jullie Griekse plannen. Al jullie vragen kunnen jullie aan ons stellen, al jullie zorgen aan ons kwijt. Wij beloven jullie eerlijk en vrijblijvend advies, wat jullie daarna ook beslissen!

Stuur ons een e-mail of bel:

Rene & Janny Schwarte

Contactpersoon voor Nederland en België
Specialist in Onroerend Goed met jarenlange ervaring in Griekenland, Oostenrijk en Duitsland.


T: +31623983041
E: info@tweedehuisingriekenland.nl
Contactpersoon voor Nederland en België. Specialist in Onroerend Goed met jarenlange ervaring in Griekenland, Oostenrijk en Duitsland.
Lees meer »
Social
Contact

Voor de volledigheid en de juistheid van de vermelde gegevens en de aan ons ter beschikking gestelde stukken en verstrekte inlichtingen kunnen wij ondanks een zorgvuldige verwerking geen verantwoording nemen.
Wij maken u attent op de Griekse berekening van de m² bij het woonoppervlak, vermeld worden steeds bruto-maten, dwz de buitenmaten.
Tussentijdse verkoop en prijswijzigingen voorbehouden
Onze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Genoemde prijs is exclusief kosten koper, provisie e.d.
Energie Prestatie Certificaat niet aanwezig, Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης ΠΕΑ σύμφωνα με το νόμο 3661/2008 δεν υπάρχει.